Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Παιδικές παραστάσεις!


Πριν λίγες μέρες έγραψα για την παράσταση της παιδικής σκηνής του Θ.Ο.Κ. "Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι".

Επανέρχομαι με τα υπόλοιπα θεατρικά δρώμενα για παιδάκια στο νησί (και εξακολουθώ να ανυπομονώ να αρχίσουμε να πηγαίνουμε με την μικρή μου!!!)

Έχουμε και λέμε:




Το θέατρο "Αντίδοτο" παρουσιάζει την παράσταση "Για Φαντάσου" για παιδιά από δύο εως δέκα ετών. Τι συμβαίνει όταν το Χρώμα εισβάλει στην ζωή του Άσπρου; Και πώς γεννιέται ένα καινούργιο Χρώμα; Παραστάσεις στην Λάρνακα στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας (17/11, 18/12, 29/01) και στην Λευκωσία στο Ίδρυμα ARTos (11/12 και 22/01) πάντα στις 11:00 πμ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 24822677.



Η παιδική σκηνή του Σατυρικού Θεάτρου ανεβάζει το έργο "Η κόρη του Φεγγαριού (Νυχτολουλουδένια)" για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το έργο, βασισμένο σε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό παραμύθι, εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία όπου η κόρη του Φεγγαριού Νυχτολουλουδένια βρίσκεται στην γη και ερωτεύεται τον γενναίο Σαμουράι Οκινόι. Κι επειδή ο έρωτας ακόμα και στα παραμύθια την έχει την δυσκολία του, η Νυχτολουλουδένια και ο Οκινόι θα περάσουν διάφορες περιπέτειες πριν ζήοσυν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Παραστάσεις κάθε Κυριακή μέχρι 18/12 στις 10π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Τέλος για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 12/11 στις 17:30 και την Κυριακή 13/11 στις 11:00 στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό παρουσιάζεται η παράσταση κουκλοθέατρου "Η πόλη των κούκλων" από το βραβευμένο θέατρο κούκλας Hyundai. Η παράσταση είναι για παιδάκια από 6 ετών!






Ελπίζω να πάτε γιατί το θέατρο μας χρειάζεται και το χρειαζόμαστε!

1 σχόλιο:

  1. Είναι πραγματικά εξαιρετικές οι παραστάσεις του "Μικρού Αντίδοτου" ! Το " Για Φαντάσου" όσο και άλλες παραστάσεις που έχουμε παρακολουθήσει κατά καιρούς με τον τρίχρονο γιο μου μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και μόνο όμορφα συναισθήματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή