Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι"

Τι σχέδια έχετε για το πρωί της Κυριακής;

Από 16 Οκτωβρίου μέχρι 8 Δεκέμβρη κάθε Κυριακή στις 10.30πμ η Παιδική Σκηνή του Θ.Ο.Κ. παρουσιάζει την παράσταση "Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι" στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Θέμα του έργου η ιστορία του βασιλιά Λεόντιου που ζει ευτυχισμένος με την όμορφη γυναίκα του Ερμιόνη, μέχρι που χάνει την οικογένεια του εξαιτίας της παθολογικής του ζήλιας για να συμφιλιωθεί μαζί τους στην συνέχεια, έχοντας μεταμελήσει.

Το πρωτότυπο θεατρικό κείμενο δεν είναι γραμμένο για παιδιά, ανέβηκε μάλιστα το 2009 στην Επίδαυρο σε μια παράσταση με τεράστια προσέλευση και πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Ίθαν Χοκ, Κέβιν Σπέισι και Τζέρεμι Άιρονς.

Η Παιδική Σκηνή του Θ.Ο.Κ. υπόσχεται ότι η παράσταση της συνδιάζει ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορογραφίες και άλλες εκπλήξεις που θα εξάψουν την φαντασία των παιδιών.

Παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί επίσης σε Λεμεσό και Πάφο (δείτε το πλήρες πρόγραμμα παραστάσεων στην σελίδα του Θ.Ο.Κ. και το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. 

Ανυπομονώ να μεγαλώσει ακόμα λίγο η Μαρίνα να αρχίσουμε να πηγαίνουμε θέατρο και κινηματογράφο!

Αν είδατε την παράσταση πείτε μου την γνώμη σας!

1 σχόλιο:

  1. Την παρασταση την ειδε μια φιλη μου που ο γιος της ειναι 3 χρονων οπως ο δικος μου και μου ειπε πως ειναι για μεγαλυτερα παιδια καθως η πλοκη αφορα ερωτες και παθη που δενειναι για παιδα τετοιας ηλικιας.Η συγκεκριμενη κοπελα εχει δει πολλα θεατρικα και μουπε πως ειναι μια πολυ μετρια παρασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή