Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου!

Ας δούμε τι προτάσεις υπάρχουν για αυτό το Σαββατοκύριακο!

- Η Παραμυθούπολη του Δήμου Λευκωσίας παραμένει ανοιχτή στην Τάφρο Κωνστάντζα με λουνα παρκ, παγοδρόμιο και άλλες δραστηριότητες. Αν είναι πιο ευνοϊκός ο καιρός ίσως το δοκιμάσουμε αυτήν την βδομάδα!

- Το Tigadoo και αυτό το Σάββατο προτείνει δραστηριότητες στο χώρο του καταστήματος. Σάββατο πρωί 11:00-1:00 τα παιδάκια 3-10 ετών μέσα στο κλίμα των ημερών θα έχουν την ευκαιρία να κατασκεύασουν χριστουγεννιάτικα στολίδια!

- Στο Jellybean στην Στασικράτους θα βρίσκεται το Σάββατο 11:00- 13:00 η φωτογράφος Viola Carnelos για παιδικές φωτογραφήσεις!

- Το Junior school στην Λευκωσία ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 11:00 -15:00 και μας καλεί όλους στο χριστουγεννιάτικο παζαράκι του, όπου θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά.

- Το Oups Garden City στην Ορόκλινη το Σάββατο 12:00 - 16:00 διοργανώνει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και χειροτεχνίες για τα παιδάκια.

- Συνεχίζονται οι παραστάσεις παιδικού θεάτρου "Η κόρη του Φεγγαριού (Νυχτολουλουδένια)" και "Χειμωνιάτικο Παραμύθι"

- Το μεγαλύτερο γεγονός του Σαββατοκύριακου είναι φυσικά η μαμαδοσυνάντηση μας την Κυριακή στις 16:00 στο Cafe La Mode στα Λατσιά που οργανώθηκε μέσω facebook! Κοπιάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου