Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Kidculture Family Expo 2011

Το Σάββατο επισκεφτήκαμε την έκθεση Kidculture Family Expo στο Πάρκο Ακρόπολης στην Λευκωσία.

Η έκθεση οργανώθηκε από το περιοδικό Kidculture το οποίο είναι και το μοναδικό στο είδος του περιοδικό που απευθύνεται σε γονείς στην Κύπρο και διανέμεται δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδατου περιοδικού!

Ήταν ακόμη μια αφορμή για να ξεκινήσω αυτό το μπλογκ αφού καμία από τις φίλες μου στις οποίες πρότεινα να πάμε μαζί δεν ήξερε ότι θα γινόταν αυτή η έκθεση! Και πράγματι δεν είχε πάρα πολύ κόσμο ή τουλάχιστον δεν είχε τον κόσμο που θα ανέμενε κανείς Σάββατο πρωί σε μια πόλη όπως η Λευκωσία που όπως και να το κάνουμε δεν σφίζει και από εκδηλώσεις για παιδιά. Εντυπωσιακό ήταν ότι υπήρχε και κόσμος στο πάρκο που δεν ήξερε ότι δίπλα ήταν ο χώρος της εκδήλωσης!

Εμάς πάντως μας άρεσε και το διασκεδάσαμε πολύ! Υπήρχαν δραστηριότητες για παιδάκια και παρουσιάσεις προιόντων και υπηρεσιών για μαμάδες παιδάκια και εγκύους για τις οποίες θα σας γράψω σιγά - σιγά!

Ξέρατε εσείς ότι μπορείς να νοικιάσεις φόρεμα (και πολύ ωραίο μάλιστα) εγκυμοσύνης για να παραστείς σε μια εκδήλωση χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κάτι που θα φορέσεις μια φορά; Κι όμως μπορείς! Δείτε πληροφορίες εδώ!

Εκεί συνάντησα και την Carine την μαμά που δημιούργησε το MIC (Mums in Cyprus)! Έκανα μια περιήγηση στο site τους (δείτε το) και φαίνεται ενδιαφέρον, είναι όμως εξολοκλήρου στα αγγλικά και όπως μου εξήγησε η Carine δεν υποστηρίζει το λογισμικό τους δημοσιεύσεις στα ελληνικά! Φαίνεται οι αγγλόφωνες μαμάδες είναι ήδη οργανωμένες!!!

1 σχόλιο:

  1. Hello Despoina, makari na ixera pos na sxoliaso sta ellinika me to keyboard mou (not that tech savvy I'm afraid!)!
    Ithela na s'evcharistiso pou aneferes to 'Mums In Cyprus' kai elpizo na echoume tin efkairia na xanaidothoume sintoma! :-)
    It was a pleasure to meet you at the KidCulture Expo!

    Sou efchomai kathe epitichia me to website sou.

    All the best,
    Carine

    ΑπάντησηΔιαγραφή