Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Έκθεση "Μωρό Παιδί Βάφτιση"

Το Σάββατο πήγαμε στην έκθεση "Μωρό Παιδί Βάφτιση" στην Κρατική Έκθεση.

Ήταν μια καλή προσπάθεια, με αρκετούς εκθέτες και περάσαμε δύο ευχάριστες ώρες. Εκτός από εκθέτες και περίπτερα όμως είχε και μασκότ, τις οποίες η κόρη μου τρέμει, και έτσι περάσαμε και κανένα μισάωρο με κλάμματα (άτιμη μασκότ oreo ήταν ανάγκη να στέκεσαι στην πόρτα;)

Στην βόλτα μας στο περίπτερο 6 της κρατικής έκθεσης, μου έκαναν περισσότερο εντύπωση:

- τα μπισκοτάκια cookieman. Αγόρασα και ένα κουτί για να το φέρω στο γραφείο, αλλά δεν πρόλαβα, φαγώθηκαν όλα το σαββατοκύριακο! Αν τα βρείτε δοκιμάστε μαλακά μπισκότα με μακαντέμια και τραγανιστά μπισκότα με καφέ και καρύδι.

- τα σοκολατάκια του ζαχαροπλαστείου ΛΙΟΤΑΤΗ. Απ' ότι κατάλαβα από φίλες μου που το ανέφερα, είναι διάσημο το ζαχαροπλαστείο αυτό. Εγώ δεν το είχα ξανακούσει αλλά για τα ονομαζόμενα "Κκέρι Κόκονατ" που έφαγα πας άνετα και Φρέναρος που είναι το κεντρικό κατάστημα και Αραδίπου και Παραλίμνι και Λάρνακα.

- το πρόγραμμα Greek4Kids, για παιδάκια με δεύτερη γλώσσα τα Ελληνικά

- το πρόγραμμα kindermusic. Απ' ότι κατάλαβα είναι μικρές τάξεις όπου τα παιδάκια παίζουν απλά παιχνίδια με μουσική. Προσπαθώ να βρώ κάτι για απασχόληση της μικρής ένα απόγευμα την εβδομάδα, αλλά συνήθως οι διάφορες τάξεις είναι νωρίς το απόγευμα, πριν σχολάσω. Εκεί μου είπαν ότι μια από τις κοπέλες θα έχει τάξη στις στις 6.30. Το έχετε ακούσει ή έχετε πάει τα παιδιά σας να μου πείτε γνώμες;

- το νηπιαγωγείο Little gems. Βασικά η λέξη Montessori που ακολουθεί το όνομα του. Αναζητώ νηπιαγωγείο για την μικρή αφενός, αφετέρου διάβασα πρόσφατα και τον δεκάλογο της θεωρίας Montessori εδώ.

- το "Κανέλλα Μαύρη Ζάχαρη", ένα κατάστημα που ασχολείται με διοργάνωση γάμων και βαπτίσεων, τίποτα από τα δύο δεν με αφορά αλλά το όνομα του είναι υπέροχο, δεν μπορείς να το αγνοήσεις!

Εκεί συνάντησα επίσης την Carine από το mumsincyprus με την πολύ πρωτότυπη ιδέα να ενοικιάζεις ρούχα εγκυμοσύνης στο διαδικτυακό κατάστημα maternitywardrobe και την Vanja με το υπέροχο blog Emma's Lunch και την καινούργια της δραστηριότητα τα cakepops που φαίνονταν λαχταριστά!


3 σχόλια:

  1. Hi Despina! Thanks for the mention! I'm glad you liked the exhibition! So it was you who stopped by!! I was also expecting another Despina and I just now realized it was you! :)

    About Kindermusik, I did it with both Emma and Lia. Emma also did it at school. I am now doing it with Lia and its really great! I recommend it. :)

    Glad to have met you even though I didn't know it was you at the time :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Δέσποινα!

    Παρακολουθώ το blog σου με ενδιαφέρον! Χαίρομαι που διασκεδάσατε στην έκθεση και που περάσατε από το stand μας!

    Θα τα λέμε, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Emma, thanks glad to meet you also, and thanks for the info regarding kindermusic, i think we will try it.

    @Greek4Kids, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ναι να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή