Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Βοηθάμε και τα σκυλάκια!

Πριν λίγες μέρες γνώρισα μέσω facebook την Dragana! Μια κοπέλα που αφού απέκτησε το σκυλάκι της από καταφύγιο σκύλων, αποφάσισε να βοηθήσει και τα υπόλοιπα σκυλάκια στα διάφορα καταφύγια στην Κύπρο και δημιούργησε την οργάνωση Lucky Heart Foundation! Δείτε εδώ την σελίδα της στο facebook.

Το Lucky Heart Foundation μας ζητά να βοηθήσουμε τα σκυλάκια των καταφυγίων να ζεσταθούν τις κρύες νύχτες που έρχονται δωρίζοντας ο,τιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι' αυτό το σκοπό!

Σίγουρα όλοι έχουμε στις ντουλάπες μας παλιά σεντόνια, πετσέτες και ρούχα που δεν μπορούμε να δωρίσουμε σε συνανθρώπους μας. Για τα σκυλάκια δεν έχει καμία σημασία πόσο φθαρμένα είναι! Αρκεί να τα ζεστάνουν!

H Dragana είναι πολύ αφοσιωμένη στον σκοπό της και θα χαρεί να έρθει να πάρει τα πραγματάκια που θα μαζέψετε από όπου σας βολέυει. Εμείς κανονίσαμε και πέρασε από το γραφείο!


μερικές άχρηστες για μας πετσέτες είναι χρήσιμες για τα σκυλάκια

Με την ευκαιρία αν σκέφτεστε να αποκτήσετε σκυλάκι, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε pet shop! Κάντε μια βόλτα από το καταφύγιο σκύλων της πόλης σας και σίγουρα θα βρείτε έναν αξιαγάπητο καινούργιο φίλο!

2 σχόλια:

  1. Μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω fb με την Dragana, θα βρεις το λινκ για την σελίδα της στο κείμενο ή στείλε mail σ' εμένα να το κανονίσω μαζί της. Το mail μου ειναι despoinakakava@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή